H. ERTEN Et Al. , "Emir Üzümünün Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler ve Kültür Mayası Kullanımının Kalite Üzerine Etkisi," Türkiye V. Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu , Nevşehir, Turkey, pp.531-540, 2002
ERTEN, H. Et Al. 2002. Emir Üzümünün Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler ve Kültür Mayası Kullanımının Kalite Üzerine Etkisi. Türkiye V. Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu , (Nevşehir, Turkey), 531-540.
ERTEN, H., Canbas, A., SELLİ, S., & CABAROĞLU, T., (2002). Emir Üzümünün Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler ve Kültür Mayası Kullanımının Kalite Üzerine Etkisi . Türkiye V. Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu (pp.531-540). Nevşehir, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Emir Üzümünün Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler ve Kültür Mayası Kullanımının Kalite Üzerine Etkisi," Türkiye V. Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu, Nevşehir, Turkey, 2002
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Emir Üzümünün Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler ve Kültür Mayası Kullanımının Kalite Üzerine Etkisi." Türkiye V. Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu , Nevşehir, Turkey, pp.531-540, 2002
ERTEN, H. Et Al. (2002) . "Emir Üzümünün Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler ve Kültür Mayası Kullanımının Kalite Üzerine Etkisi." Türkiye V. Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu , Nevşehir, Turkey, pp.531-540.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={Emir Üzümünün Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler ve Kültür Mayası Kullanımının Kalite Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye V. Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2002}, pages={531-540} }