I. VAR Et Al. , "Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri," HR. Ü.Z.F. Dergisi , no.6, pp.13-23, 2002
VAR , I. Et Al. 2002. Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri. HR. Ü.Z.F. Dergisi , no.6 , 13-23.
VAR , I., KAÇAR, A., Hayaloğlu, A. A., & GÜVEN, M., (2002). Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri. HR. Ü.Z.F. Dergisi , no.6, 13-23.
VAR , IŞIL Et Al. "Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri," HR. Ü.Z.F. Dergisi , no.6, 13-23, 2002
VAR , IŞIL Et Al. "Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri." HR. Ü.Z.F. Dergisi , no.6, pp.13-23, 2002
VAR , I. Et Al. (2002) . "Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri." HR. Ü.Z.F. Dergisi , no.6, pp.13-23.
@article{article, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={HR. Ü.Z.F. Dergisi}, year=2002, pages={13-23} }