N. GÜZELER Et Al. , "Adana`da Satılan Meyveli Yoğurtların Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Depolama Süresinin Etkisi," Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.23, pp.73-80, 1999
GÜZELER, N. Et Al. 1999. Adana`da Satılan Meyveli Yoğurtların Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Depolama Süresinin Etkisi. Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.23 , 73-80.
GÜZELER, N., Akın, M. S., & Konar, A., (1999). Adana`da Satılan Meyveli Yoğurtların Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Depolama Süresinin Etkisi. Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.23, 73-80.
GÜZELER, NURAY, M. Serdar Akın, And Atilla Konar. "Adana`da Satılan Meyveli Yoğurtların Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Depolama Süresinin Etkisi," Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.23, 73-80, 1999
GÜZELER, NURAY Et Al. "Adana`da Satılan Meyveli Yoğurtların Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Depolama Süresinin Etkisi." Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.23, pp.73-80, 1999
GÜZELER, N. Akın, M. S. And Konar, A. (1999) . "Adana`da Satılan Meyveli Yoğurtların Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Depolama Süresinin Etkisi." Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.23, pp.73-80.
@article{article, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Adana`da Satılan Meyveli Yoğurtların Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Depolama Süresinin Etkisi}, journal={Turkish Journal of Agriculture and Forestry}, year=1999, pages={73-80} }