H. BAKAL Et Al. , "İKİNCİ ÜRÜN KOŞULLARINDA YETİŞTİRİLEN BAZI SOYA ÇEŞİTLERİNİN ÖNEMLİ AGRONOMİK ve KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ," Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.2, pp.125-130, 2016
BAKAL, H. Et Al. 2016. İKİNCİ ÜRÜN KOŞULLARINDA YETİŞTİRİLEN BAZI SOYA ÇEŞİTLERİNİN ÖNEMLİ AGRONOMİK ve KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.2 , 125-130.
BAKAL, H., ARIOĞLU, H. H., GÜLLÜOĞLU, L., kurt, c., & ZAİMOĞLU ONAT, F. B., (2016). İKİNCİ ÜRÜN KOŞULLARINDA YETİŞTİRİLEN BAZI SOYA ÇEŞİTLERİNİN ÖNEMLİ AGRONOMİK ve KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.2, 125-130.
BAKAL, HALİL Et Al. "İKİNCİ ÜRÜN KOŞULLARINDA YETİŞTİRİLEN BAZI SOYA ÇEŞİTLERİNİN ÖNEMLİ AGRONOMİK ve KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ," Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.2, 125-130, 2016
BAKAL, HALİL Et Al. "İKİNCİ ÜRÜN KOŞULLARINDA YETİŞTİRİLEN BAZI SOYA ÇEŞİTLERİNİN ÖNEMLİ AGRONOMİK ve KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ." Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.2, pp.125-130, 2016
BAKAL, H. Et Al. (2016) . "İKİNCİ ÜRÜN KOŞULLARINDA YETİŞTİRİLEN BAZI SOYA ÇEŞİTLERİNİN ÖNEMLİ AGRONOMİK ve KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ." Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.2, pp.125-130.
@article{article, author={HALİL BAKAL Et Al. }, title={İKİNCİ ÜRÜN KOŞULLARINDA YETİŞTİRİLEN BAZI SOYA ÇEŞİTLERİNİN ÖNEMLİ AGRONOMİK ve KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ}, journal={Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi}, year=2016, pages={125-130} }