L. USLU Et Al. , "The Effect of Temperature on Protein and Amino Acid Composition of Spirulina platensis," Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi , vol.26, pp.139-142, 2009
USLU, L. Et Al. 2009. The Effect of Temperature on Protein and Amino Acid Composition of Spirulina platensis. Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi , vol.26 , 139-142.
USLU, L., IŞIK, O., Sayın, S., DURMAZ, Y., GÖKSAN, T., & Gökpınar, Ş., (2009). The Effect of Temperature on Protein and Amino Acid Composition of Spirulina platensis. Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi , vol.26, 139-142.
USLU, LEYLA Et Al. "The Effect of Temperature on Protein and Amino Acid Composition of Spirulina platensis," Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi , vol.26, 139-142, 2009
USLU, LEYLA Et Al. "The Effect of Temperature on Protein and Amino Acid Composition of Spirulina platensis." Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi , vol.26, pp.139-142, 2009
USLU, L. Et Al. (2009) . "The Effect of Temperature on Protein and Amino Acid Composition of Spirulina platensis." Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi , vol.26, pp.139-142.
@article{article, author={LEYLA USLU Et Al. }, title={The Effect of Temperature on Protein and Amino Acid Composition of Spirulina platensis}, journal={Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi}, year=2009, pages={139-142} }