M. Y. KEKEÇ Et Al. , "İrredüktibl Fıtıklarda Strangülasyonun Morbidite ve Mortalite Hızına Etkileri," Ulusal Cerrahi Dergisi , vol.9, no.2, pp.128-131, 1993
KEKEÇ, M. Y. Et Al. 1993. İrredüktibl Fıtıklarda Strangülasyonun Morbidite ve Mortalite Hızına Etkileri. Ulusal Cerrahi Dergisi , vol.9, no.2 , 128-131.
KEKEÇ, M. Y., Alparslan, A., Demirtaş, S., Ezici, H., & Altınay, R., (1993). İrredüktibl Fıtıklarda Strangülasyonun Morbidite ve Mortalite Hızına Etkileri. Ulusal Cerrahi Dergisi , vol.9, no.2, 128-131.
KEKEÇ, MUSTAFA Et Al. "İrredüktibl Fıtıklarda Strangülasyonun Morbidite ve Mortalite Hızına Etkileri," Ulusal Cerrahi Dergisi , vol.9, no.2, 128-131, 1993
KEKEÇ, MUSTAFA Y. Et Al. "İrredüktibl Fıtıklarda Strangülasyonun Morbidite ve Mortalite Hızına Etkileri." Ulusal Cerrahi Dergisi , vol.9, no.2, pp.128-131, 1993
KEKEÇ, M. Y. Et Al. (1993) . "İrredüktibl Fıtıklarda Strangülasyonun Morbidite ve Mortalite Hızına Etkileri." Ulusal Cerrahi Dergisi , vol.9, no.2, pp.128-131.
@article{article, author={MUSTAFA YALÇIN KEKEÇ Et Al. }, title={İrredüktibl Fıtıklarda Strangülasyonun Morbidite ve Mortalite Hızına Etkileri}, journal={Ulusal Cerrahi Dergisi}, year=1993, pages={128-131} }