M. Çayır And N. GÜZELER, "Probiyotik Kültür Kullanılarak Üretilen Kayısı Katkılı Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri," Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.18, no.2, pp.66-75, 2008
Çayır, M. And GÜZELER, N. 2008. Probiyotik Kültür Kullanılarak Üretilen Kayısı Katkılı Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.18, no.2 , 66-75.
Çayır, M., & GÜZELER, N., (2008). Probiyotik Kültür Kullanılarak Üretilen Kayısı Katkılı Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.18, no.2, 66-75.
Çayır, M.Salih, And NURAY GÜZELER. "Probiyotik Kültür Kullanılarak Üretilen Kayısı Katkılı Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri," Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.18, no.2, 66-75, 2008
Çayır, M.Salih And GÜZELER, NURAY. "Probiyotik Kültür Kullanılarak Üretilen Kayısı Katkılı Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri." Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.18, no.2, pp.66-75, 2008
Çayır, M. And GÜZELER, N. (2008) . "Probiyotik Kültür Kullanılarak Üretilen Kayısı Katkılı Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri." Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.18, no.2, pp.66-75.
@article{article, author={M.Salih Çayır And author={NURAY GÜZELER}, title={Probiyotik Kültür Kullanılarak Üretilen Kayısı Katkılı Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri}, journal={Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2008, pages={66-75} }