T. CABAROĞLU Et Al. , "Ülkemizin önemli bazı üzüm çeşitlerinden karbon dioksitli düşük alkollü içki üretimi üzerine araştırmalar," Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, pp.191-198, 1996
CABAROĞLU, T. Et Al. 1996. Ülkemizin önemli bazı üzüm çeşitlerinden karbon dioksitli düşük alkollü içki üretimi üzerine araştırmalar. Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20 , 191-198.
CABAROĞLU, T., DERYAOĞLU, A., & Canbaş, A., (1996). Ülkemizin önemli bazı üzüm çeşitlerinden karbon dioksitli düşük alkollü içki üretimi üzerine araştırmalar. Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, 191-198.
CABAROĞLU, TURGUT, AHMET DERYAOĞLU, And Ahmet Canbaş. "Ülkemizin önemli bazı üzüm çeşitlerinden karbon dioksitli düşük alkollü içki üretimi üzerine araştırmalar," Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, 191-198, 1996
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Ülkemizin önemli bazı üzüm çeşitlerinden karbon dioksitli düşük alkollü içki üretimi üzerine araştırmalar." Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, pp.191-198, 1996
CABAROĞLU, T. DERYAOĞLU, A. And Canbaş, A. (1996) . "Ülkemizin önemli bazı üzüm çeşitlerinden karbon dioksitli düşük alkollü içki üretimi üzerine araştırmalar." Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, pp.191-198.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={Ülkemizin önemli bazı üzüm çeşitlerinden karbon dioksitli düşük alkollü içki üretimi üzerine araştırmalar}, journal={Turkish Journal of Agriculture and Forestry}, year=1996, pages={191-198} }