N. GÜZELER Et Al. , "Slow Food Hareketi Kapsamında Değerlendirilen Gıda Ürünleri: Adana İli Örneği," 4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices , New York, United States Of America, pp.82-94, 2020
GÜZELER, N. Et Al. 2020. Slow Food Hareketi Kapsamında Değerlendirilen Gıda Ürünleri: Adana İli Örneği. 4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices , (New York, United States Of America), 82-94.
GÜZELER, N., KOBOYEVA, F., & ÖZBEK, Ç., (2020). Slow Food Hareketi Kapsamında Değerlendirilen Gıda Ürünleri: Adana İli Örneği . 4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices (pp.82-94). New York, United States Of America
GÜZELER, NURAY, FİRUZA KOBOYEVA, And ÇAĞLA ÖZBEK. "Slow Food Hareketi Kapsamında Değerlendirilen Gıda Ürünleri: Adana İli Örneği," 4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices, New York, United States Of America, 2020
GÜZELER, NURAY Et Al. "Slow Food Hareketi Kapsamında Değerlendirilen Gıda Ürünleri: Adana İli Örneği." 4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices , New York, United States Of America, pp.82-94, 2020
GÜZELER, N. KOBOYEVA, F. And ÖZBEK, Ç. (2020) . "Slow Food Hareketi Kapsamında Değerlendirilen Gıda Ürünleri: Adana İli Örneği." 4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices , New York, United States Of America, pp.82-94.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Slow Food Hareketi Kapsamında Değerlendirilen Gıda Ürünleri: Adana İli Örneği}, congress name={4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices}, city={New York}, country={United States Of America}, year={2020}, pages={82-94} }