Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Şalgam Suyundaki Yabani Mayaların Sıcaklık Ve Sonikasyon İle İnaktivasyonu," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.1, 2009
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2009. Şalgam Suyundaki Yabani Mayaların Sıcaklık Ve Sonikasyon İle İnaktivasyonu. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 1.
ERGİNKAYA, Z., Çoksöyler, N., Özhan, N., & Avcı, S., (2009). Şalgam Suyundaki Yabani Mayaların Sıcaklık Ve Sonikasyon İle İnaktivasyonu . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.1). Erzurum, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Şalgam Suyundaki Yabani Mayaların Sıcaklık Ve Sonikasyon İle İnaktivasyonu," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2009
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Şalgam Suyundaki Yabani Mayaların Sıcaklık Ve Sonikasyon İle İnaktivasyonu." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.1, 2009
ERGİNKAYA, Z. Et Al. (2009) . "Şalgam Suyundaki Yabani Mayaların Sıcaklık Ve Sonikasyon İle İnaktivasyonu." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Şalgam Suyundaki Yabani Mayaların Sıcaklık Ve Sonikasyon İle İnaktivasyonu}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2009}, pages={1} }