G. Dogru And T. KEÇELİ MUTLU, "Hatay’da Yetiştirilen Halhalı ve Sarı Haşebi Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.9, pp.1-12, 2020
Dogru, G. And KEÇELİ MUTLU, T. 2020. Hatay’da Yetiştirilen Halhalı ve Sarı Haşebi Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.9 , 1-12.
Dogru, G., & KEÇELİ MUTLU, T., (2020). Hatay’da Yetiştirilen Halhalı ve Sarı Haşebi Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.9, 1-12.
Dogru, Güner, And TÜRKAN KEÇELİ MUTLU. "Hatay’da Yetiştirilen Halhalı ve Sarı Haşebi Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.9, 1-12, 2020
Dogru, Güner And KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. . "Hatay’da Yetiştirilen Halhalı ve Sarı Haşebi Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.9, pp.1-12, 2020
Dogru, G. And KEÇELİ MUTLU, T. (2020) . "Hatay’da Yetiştirilen Halhalı ve Sarı Haşebi Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.9, pp.1-12.
@article{article, author={Güner Dogru And author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU}, title={Hatay’da Yetiştirilen Halhalı ve Sarı Haşebi Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi}, journal={Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi}, year=2020, pages={1-12} }