O. B. KARACA And S. KARACAOĞLU, "Kültür, Din ve Yemek Etkileşimi Çerçevesinde Arap Mutfağının Kavramsal Olarak İncelenmesi: Adana İli Örneği," Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED) , vol.9, no.2, pp.561-584, 2016
KARACA, O. B. And KARACAOĞLU, S. 2016. Kültür, Din ve Yemek Etkileşimi Çerçevesinde Arap Mutfağının Kavramsal Olarak İncelenmesi: Adana İli Örneği. Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED) , vol.9, no.2 , 561-584.
KARACA, O. B., & KARACAOĞLU, S., (2016). Kültür, Din ve Yemek Etkileşimi Çerçevesinde Arap Mutfağının Kavramsal Olarak İncelenmesi: Adana İli Örneği. Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED) , vol.9, no.2, 561-584.
KARACA, OYA, And SILA KARACAOĞLU. "Kültür, Din ve Yemek Etkileşimi Çerçevesinde Arap Mutfağının Kavramsal Olarak İncelenmesi: Adana İli Örneği," Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED) , vol.9, no.2, 561-584, 2016
KARACA, OYA B. And KARACAOĞLU, SILA. "Kültür, Din ve Yemek Etkileşimi Çerçevesinde Arap Mutfağının Kavramsal Olarak İncelenmesi: Adana İli Örneği." Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED) , vol.9, no.2, pp.561-584, 2016
KARACA, O. B. And KARACAOĞLU, S. (2016) . "Kültür, Din ve Yemek Etkileşimi Çerçevesinde Arap Mutfağının Kavramsal Olarak İncelenmesi: Adana İli Örneği." Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED) , vol.9, no.2, pp.561-584.
@article{article, author={OYA BERKAY KARACA And author={SILA KARACAOĞLU}, title={Kültür, Din ve Yemek Etkileşimi Çerçevesinde Arap Mutfağının Kavramsal Olarak İncelenmesi: Adana İli Örneği}, journal={Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED)}, year=2016, pages={561-584} }