M. GÜVEN Et Al. , "Beyaz Peynir Yapımında Süte Uygulanan Değişik Parametrelerin Sütün Pıhtılaşma Yeteneği İle Teleme ve Peynir altı Suyunun Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.4, pp.91-98, 2002
GÜVEN, M. Et Al. 2002. Beyaz Peynir Yapımında Süte Uygulanan Değişik Parametrelerin Sütün Pıhtılaşma Yeteneği İle Teleme ve Peynir altı Suyunun Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.4 , 91-98.
GÜVEN, M., KARACA, O. B., Kaçar, A., & Hayaloğlu, A. A., (2002). Beyaz Peynir Yapımında Süte Uygulanan Değişik Parametrelerin Sütün Pıhtılaşma Yeteneği İle Teleme ve Peynir altı Suyunun Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.4, 91-98.
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Beyaz Peynir Yapımında Süte Uygulanan Değişik Parametrelerin Sütün Pıhtılaşma Yeteneği İle Teleme ve Peynir altı Suyunun Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.4, 91-98, 2002
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Beyaz Peynir Yapımında Süte Uygulanan Değişik Parametrelerin Sütün Pıhtılaşma Yeteneği İle Teleme ve Peynir altı Suyunun Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.4, pp.91-98, 2002
GÜVEN, M. Et Al. (2002) . "Beyaz Peynir Yapımında Süte Uygulanan Değişik Parametrelerin Sütün Pıhtılaşma Yeteneği İle Teleme ve Peynir altı Suyunun Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.4, pp.91-98.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Beyaz Peynir Yapımında Süte Uygulanan Değişik Parametrelerin Sütün Pıhtılaşma Yeteneği İle Teleme ve Peynir altı Suyunun Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2002, pages={91-98} }