S. KALKAN And Z. ERGİNKAYA, "Nisin İlave Edilmiş Peyniraltı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Karakterizasyonu ve Listeriainnocua ya Karşı Antimikrobiyel Etkilerinin Belirlenmesi," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.2, pp.151-160, 2016
KALKAN, S. And ERGİNKAYA, Z. 2016. Nisin İlave Edilmiş Peyniraltı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Karakterizasyonu ve Listeriainnocua ya Karşı Antimikrobiyel Etkilerinin Belirlenmesi. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.2 , 151-160.
KALKAN, S., & ERGİNKAYA, Z., (2016). Nisin İlave Edilmiş Peyniraltı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Karakterizasyonu ve Listeriainnocua ya Karşı Antimikrobiyel Etkilerinin Belirlenmesi. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.2, 151-160.
KALKAN, SELİN, And ZERRİN ERGİNKAYA. "Nisin İlave Edilmiş Peyniraltı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Karakterizasyonu ve Listeriainnocua ya Karşı Antimikrobiyel Etkilerinin Belirlenmesi," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.2, 151-160, 2016
KALKAN, SELİN And ERGİNKAYA, ZERRİN. "Nisin İlave Edilmiş Peyniraltı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Karakterizasyonu ve Listeriainnocua ya Karşı Antimikrobiyel Etkilerinin Belirlenmesi." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.2, pp.151-160, 2016
KALKAN, S. And ERGİNKAYA, Z. (2016) . "Nisin İlave Edilmiş Peyniraltı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Karakterizasyonu ve Listeriainnocua ya Karşı Antimikrobiyel Etkilerinin Belirlenmesi." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.2, pp.151-160.
@article{article, author={SELİN KALKAN And author={ZERRİN ERGİNKAYA}, title={Nisin İlave Edilmiş Peyniraltı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Karakterizasyonu ve Listeriainnocua ya Karşı Antimikrobiyel Etkilerinin Belirlenmesi}, journal={Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2016, pages={151-160} }