A. S. ÖZKÜTÜK And G. ÖZYURT, "Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri.," XV. Ulusal Su ÜrünleriSempozyumu , Rize, Turkey, pp.173, 2009
ÖZKÜTÜK, A. S. And ÖZYURT, G. 2009. Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri.. XV. Ulusal Su ÜrünleriSempozyumu , (Rize, Turkey), 173.
ÖZKÜTÜK, A. S., & ÖZYURT, G., (2009). Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri. . XV. Ulusal Su ÜrünleriSempozyumu (pp.173). Rize, Turkey
ÖZKÜTÜK, ALİ, And GÜLSÜN ÖZYURT. "Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri.," XV. Ulusal Su ÜrünleriSempozyumu, Rize, Turkey, 2009
ÖZKÜTÜK, ALİ S. And ÖZYURT, GÜLSÜN. "Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri.." XV. Ulusal Su ÜrünleriSempozyumu , Rize, Turkey, pp.173, 2009
ÖZKÜTÜK, A. S. And ÖZYURT, G. (2009) . "Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri.." XV. Ulusal Su ÜrünleriSempozyumu , Rize, Turkey, p.173.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALİ SERHAT ÖZKÜTÜK And author={GÜLSÜN ÖZYURT}, title={Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri.}, congress name={XV. Ulusal Su ÜrünleriSempozyumu}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2009}, pages={173} }