K. YAŞAR And N. GÜZELER, "Mineral Madde Kaynağı Olarak Bal ve Pekmezin Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Kullanımı," Akademik Gıda Dergisi , vol.7, no.5, pp.62-65, 2009
YAŞAR, K. And GÜZELER, N. 2009. Mineral Madde Kaynağı Olarak Bal ve Pekmezin Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Kullanımı. Akademik Gıda Dergisi , vol.7, no.5 , 62-65.
YAŞAR, K., & GÜZELER, N., (2009). Mineral Madde Kaynağı Olarak Bal ve Pekmezin Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Kullanımı. Akademik Gıda Dergisi , vol.7, no.5, 62-65.
YAŞAR, Kurban, And NURAY GÜZELER. "Mineral Madde Kaynağı Olarak Bal ve Pekmezin Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Kullanımı," Akademik Gıda Dergisi , vol.7, no.5, 62-65, 2009
YAŞAR, Kurban And GÜZELER, NURAY. "Mineral Madde Kaynağı Olarak Bal ve Pekmezin Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Kullanımı." Akademik Gıda Dergisi , vol.7, no.5, pp.62-65, 2009
YAŞAR, K. And GÜZELER, N. (2009) . "Mineral Madde Kaynağı Olarak Bal ve Pekmezin Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Kullanımı." Akademik Gıda Dergisi , vol.7, no.5, pp.62-65.
@article{article, author={Kurban YAŞAR And author={NURAY GÜZELER}, title={Mineral Madde Kaynağı Olarak Bal ve Pekmezin Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Kullanımı}, journal={Akademik Gıda Dergisi}, year=2009, pages={62-65} }