I. VAR Et Al. , "Geleneksel, Ekstra Geleneksel ve Ev Tipi Reçellerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.211-214, 2004
VAR , I. Et Al. 2004. Geleneksel, Ekstra Geleneksel ve Ev Tipi Reçellerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 211-214.
VAR , I., KABAK, B., PEÇEN, E., YALÇIN, E., & EKTİRİCİ, M., (2004). Geleneksel, Ekstra Geleneksel ve Ev Tipi Reçellerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü . Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.211-214). Van, Turkey
VAR , IŞIL Et Al. "Geleneksel, Ekstra Geleneksel ve Ev Tipi Reçellerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2004
VAR , IŞIL Et Al. "Geleneksel, Ekstra Geleneksel ve Ev Tipi Reçellerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.211-214, 2004
VAR , I. Et Al. (2004) . "Geleneksel, Ekstra Geleneksel ve Ev Tipi Reçellerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.211-214.
@conferencepaper{conferencepaper, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Geleneksel, Ekstra Geleneksel ve Ev Tipi Reçellerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü}, congress name={Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2004}, pages={211-214} }