T. EKER And T. CABAROĞLU, "GIDALARIN TÜKETİLMESİ SIRASINDA RETRONAZAL YOLLA AROMA SALINIMININ BELİRLENMESİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, no.1, pp.64-77, 2018
EKER, T. And CABAROĞLU, T. 2018. GIDALARIN TÜKETİLMESİ SIRASINDA RETRONAZAL YOLLA AROMA SALINIMININ BELİRLENMESİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, no.1 , 64-77.
EKER, T., & CABAROĞLU, T., (2018). GIDALARIN TÜKETİLMESİ SIRASINDA RETRONAZAL YOLLA AROMA SALINIMININ BELİRLENMESİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, no.1, 64-77.
EKER, TÜLİN, And TURGUT CABAROĞLU. "GIDALARIN TÜKETİLMESİ SIRASINDA RETRONAZAL YOLLA AROMA SALINIMININ BELİRLENMESİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, no.1, 64-77, 2018
EKER, TÜLİN And CABAROĞLU, TURGUT. "GIDALARIN TÜKETİLMESİ SIRASINDA RETRONAZAL YOLLA AROMA SALINIMININ BELİRLENMESİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, no.1, pp.64-77, 2018
EKER, T. And CABAROĞLU, T. (2018) . "GIDALARIN TÜKETİLMESİ SIRASINDA RETRONAZAL YOLLA AROMA SALINIMININ BELİRLENMESİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, no.1, pp.64-77.
@article{article, author={TÜLİN EKER And author={TURGUT CABAROĞLU}, title={GIDALARIN TÜKETİLMESİ SIRASINDA RETRONAZAL YOLLA AROMA SALINIMININ BELİRLENMESİ}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2018, pages={64-77} }