A. S. ÖZKÜTÜK And G. ÖZYURT, "Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri," 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Rize, Turkey, pp.173, 2009
ÖZKÜTÜK, A. S. And ÖZYURT, G. 2009. Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri. 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Rize, Turkey), 173.
ÖZKÜTÜK, A. S., & ÖZYURT, G., (2009). Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri . 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.173). Rize, Turkey
ÖZKÜTÜK, ALİ, And GÜLSÜN ÖZYURT. "Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri," 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Turkey, 2009
ÖZKÜTÜK, ALİ S. And ÖZYURT, GÜLSÜN. "Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri." 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Rize, Turkey, pp.173, 2009
ÖZKÜTÜK, A. S. And ÖZYURT, G. (2009) . "Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri." 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Rize, Turkey, p.173.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALİ SERHAT ÖZKÜTÜK And author={GÜLSÜN ÖZYURT}, title={Farklı Pişirme ve Yeniden Isıtma Yöntemlerinin Çipura (Sparus aurata)'ların Besin Kompozisyonu Üzerine Etkileri}, congress name={15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2009}, pages={173} }