H. ERTEN And H. Tanguler, "Şarapta Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar," Ulusal Bağcılık ve Şarap Sempozyumu ve Sergisi , Denizli, Turkey, pp.421-427, 2008
ERTEN, H. And Tanguler, H. 2008. Şarapta Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar. Ulusal Bağcılık ve Şarap Sempozyumu ve Sergisi , (Denizli, Turkey), 421-427.
ERTEN, H., & Tanguler, H., (2008). Şarapta Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar . Ulusal Bağcılık ve Şarap Sempozyumu ve Sergisi (pp.421-427). Denizli, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN, And Hasan Tanguler. "Şarapta Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar," Ulusal Bağcılık ve Şarap Sempozyumu ve Sergisi, Denizli, Turkey, 2008
ERTEN, HÜSEYİN And Tanguler, Hasan. "Şarapta Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar." Ulusal Bağcılık ve Şarap Sempozyumu ve Sergisi , Denizli, Turkey, pp.421-427, 2008
ERTEN, H. And Tanguler, H. (2008) . "Şarapta Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar." Ulusal Bağcılık ve Şarap Sempozyumu ve Sergisi , Denizli, Turkey, pp.421-427.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN And author={Hasan Tanguler}, title={Şarapta Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar}, congress name={Ulusal Bağcılık ve Şarap Sempozyumu ve Sergisi}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2008}, pages={421-427} }