B. B. ARPACI Et Al. , "Kahramanmaraş Kırmızıbiber Popülasyonundan Seçilen Hatların Bitkisel Özellikleri ve Kalite Değerlerinin Belirlenmesi," Alatarım , vol.16, no.2, pp.47-57, 2017
ARPACI, B. B. Et Al. 2017. Kahramanmaraş Kırmızıbiber Popülasyonundan Seçilen Hatların Bitkisel Özellikleri ve Kalite Değerlerinin Belirlenmesi. Alatarım , vol.16, no.2 , 47-57.
ARPACI, B. B., BALIKÇI, T., GEZGİNÇ, Y., & YARALI KARAKAN, F., (2017). Kahramanmaraş Kırmızıbiber Popülasyonundan Seçilen Hatların Bitkisel Özellikleri ve Kalite Değerlerinin Belirlenmesi. Alatarım , vol.16, no.2, 47-57.
ARPACI, BEKİR Et Al. "Kahramanmaraş Kırmızıbiber Popülasyonundan Seçilen Hatların Bitkisel Özellikleri ve Kalite Değerlerinin Belirlenmesi," Alatarım , vol.16, no.2, 47-57, 2017
ARPACI, BEKİR B. Et Al. "Kahramanmaraş Kırmızıbiber Popülasyonundan Seçilen Hatların Bitkisel Özellikleri ve Kalite Değerlerinin Belirlenmesi." Alatarım , vol.16, no.2, pp.47-57, 2017
ARPACI, B. B. Et Al. (2017) . "Kahramanmaraş Kırmızıbiber Popülasyonundan Seçilen Hatların Bitkisel Özellikleri ve Kalite Değerlerinin Belirlenmesi." Alatarım , vol.16, no.2, pp.47-57.
@article{article, author={BEKİR BÜLENT ARPACI Et Al. }, title={Kahramanmaraş Kırmızıbiber Popülasyonundan Seçilen Hatların Bitkisel Özellikleri ve Kalite Değerlerinin Belirlenmesi}, journal={Alatarım}, year=2017, pages={47-57} }