O. IŞIK Et Al. , "Azot Eksikliği ve Yüksek Tuzluluğun Spirulina platensis Lipid Miktarına Etkisi," 5. Doğu Anadolu Sempozyumu Su Ürünleri Sempozyumu , vol.1, pp.364-365, 2014
IŞIK, O. Et Al. 2014. Azot Eksikliği ve Yüksek Tuzluluğun Spirulina platensis Lipid Miktarına Etkisi. 5. Doğu Anadolu Sempozyumu Su Ürünleri Sempozyumu , vol.1 , 364-365.
IŞIK, O., AK, B., USLU, L., & Uslu, M., (2014). Azot Eksikliği ve Yüksek Tuzluluğun Spirulina platensis Lipid Miktarına Etkisi. 5. Doğu Anadolu Sempozyumu Su Ürünleri Sempozyumu , vol.1, 364-365.
IŞIK, OYA Et Al. "Azot Eksikliği ve Yüksek Tuzluluğun Spirulina platensis Lipid Miktarına Etkisi," 5. Doğu Anadolu Sempozyumu Su Ürünleri Sempozyumu , vol.1, 364-365, 2014
IŞIK, OYA Et Al. "Azot Eksikliği ve Yüksek Tuzluluğun Spirulina platensis Lipid Miktarına Etkisi." 5. Doğu Anadolu Sempozyumu Su Ürünleri Sempozyumu , vol.1, pp.364-365, 2014
IŞIK, O. Et Al. (2014) . "Azot Eksikliği ve Yüksek Tuzluluğun Spirulina platensis Lipid Miktarına Etkisi." 5. Doğu Anadolu Sempozyumu Su Ürünleri Sempozyumu , vol.1, pp.364-365.
@article{article, author={OYA IŞIK Et Al. }, title={Azot Eksikliği ve Yüksek Tuzluluğun Spirulina platensis Lipid Miktarına Etkisi}, journal={5. Doğu Anadolu Sempozyumu Su Ürünleri Sempozyumu}, year=2014, pages={364-365} }