İ. ŞENESEN, "Adana Sokak Lezzetlerinden Bir Örnek: Sakatat Yeme Kültürü," Uluslararası Halk Gastronomisi Sempozyumu , Hatay, Turkey, 2022
ŞENESEN, İ. 2022. Adana Sokak Lezzetlerinden Bir Örnek: Sakatat Yeme Kültürü. Uluslararası Halk Gastronomisi Sempozyumu , (Hatay, Turkey).
ŞENESEN, İ., (2022). Adana Sokak Lezzetlerinden Bir Örnek: Sakatat Yeme Kültürü . Uluslararası Halk Gastronomisi Sempozyumu, Hatay, Turkey
ŞENESEN, İSMAİL. "Adana Sokak Lezzetlerinden Bir Örnek: Sakatat Yeme Kültürü," Uluslararası Halk Gastronomisi Sempozyumu, Hatay, Turkey, 2022
ŞENESEN, İSMAİL. "Adana Sokak Lezzetlerinden Bir Örnek: Sakatat Yeme Kültürü." Uluslararası Halk Gastronomisi Sempozyumu , Hatay, Turkey, 2022
ŞENESEN, İ. (2022) . "Adana Sokak Lezzetlerinden Bir Örnek: Sakatat Yeme Kültürü." Uluslararası Halk Gastronomisi Sempozyumu , Hatay, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İSMAİL ŞENESEN}, title={Adana Sokak Lezzetlerinden Bir Örnek: Sakatat Yeme Kültürü}, congress name={Uluslararası Halk Gastronomisi Sempozyumu}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2022}}