Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Probiyotik Sucuk Üretiminde L. rhamnosus Kullanımı," 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1, 2014
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2014. Probiyotik Sucuk Üretiminde L. rhamnosus Kullanımı. 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , (Adana, Turkey), 1.
ERGİNKAYA, Z., Ünal, E., & Kalkan, S., (2014). Probiyotik Sucuk Üretiminde L. rhamnosus Kullanımı . 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu (pp.1). Adana, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN, Emel Ünal, And Selin Kalkan. "Probiyotik Sucuk Üretiminde L. rhamnosus Kullanımı," 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Probiyotik Sucuk Üretiminde L. rhamnosus Kullanımı." 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1, 2014
ERGİNKAYA, Z. Ünal, E. And Kalkan, S. (2014) . "Probiyotik Sucuk Üretiminde L. rhamnosus Kullanımı." 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Adana, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Probiyotik Sucuk Üretiminde L. rhamnosus Kullanımı}, congress name={4. Geleneksel gıdalar sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={1} }