A. Konar And N. GÜZELER, "Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması," Gıda Dergisi , vol.20, no.2, pp.107-111, 1995
Konar, A. And GÜZELER, N. 1995. Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması. Gıda Dergisi , vol.20, no.2 , 107-111.
Konar, A., & GÜZELER, N., (1995). Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması. Gıda Dergisi , vol.20, no.2, 107-111.
Konar, Atilla, And NURAY GÜZELER. "Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması," Gıda Dergisi , vol.20, no.2, 107-111, 1995
Konar, Atilla And GÜZELER, NURAY. "Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması." Gıda Dergisi , vol.20, no.2, pp.107-111, 1995
Konar, A. And GÜZELER, N. (1995) . "Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması." Gıda Dergisi , vol.20, no.2, pp.107-111.
@article{article, author={Atilla Konar And author={NURAY GÜZELER}, title={Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması}, journal={Gıda Dergisi}, year=1995, pages={107-111} }