Atıf Formatları
Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Konar And N. GÜZELER, "Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması," Gıda Dergisi , vol.20, pp.107-111, 1995

Konar, A. And GÜZELER, N. 1995. Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması. Gıda Dergisi , vol.20 , 107-111.

Konar, A., & GÜZELER, N., (1995). Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması. Gıda Dergisi , vol.20, 107-111.

Konar, Atilla, And NURAY GÜZELER. "Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması," Gıda Dergisi , vol.20, 107-111, 1995

Konar, Atilla And GÜZELER, NURAY. "Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması." Gıda Dergisi , vol.20, pp.107-111, 1995

Konar, A. And GÜZELER, N. (1995) . "Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması." Gıda Dergisi , vol.20, pp.107-111.

@article{article, author={Atilla Konar And author={NURAY GÜZELER}, title={Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması}, journal={Gıda Dergisi}, year=1995, pages={107-111} }