I. VAR Et Al. , "Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri," Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.41-45, 2016
VAR , I. Et Al. 2016. Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri. Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , (İstanbul, Turkey), 41-45.
VAR , I., SAĞLAM, S., & KAMBEROĞLU, M. A., (2016). Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri . Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi (pp.41-45). İstanbul, Turkey
VAR , IŞIL, SELİN SAĞLAM, And MUHARREM ARAP KAMBEROĞLU. "Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri," Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Turkey, 2016
VAR , IŞIL Et Al. "Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri." Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.41-45, 2016
VAR , I. SAĞLAM, S. And KAMBEROĞLU, M. A. (2016) . "Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri." Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.41-45.
@conferencepaper{conferencepaper, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri}, congress name={Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2016}, pages={41-45} }