M. GÜVEN Et Al. , "Yoğurt Üretimi," In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Ankara: Nobel, 2020, pp.95-116.
GÜVEN, M. Et Al. Yoğurt Üretimi. 2020. In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel, Ankara, 95-116.
GÜVEN, M., ERGİNKAYA, Z., & TAŞPINAR, T., (2020). Yoğurt Üretimi. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi (pp.95-116), Ankara: Nobel.
GÜVEN, MEHMET, ZERRİN ERGİNKAYA, And TANSU TAŞPINAR. "Yoğurt Üretimi." In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , 95-116. Ankara: Nobel, 2020
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Yoğurt Üretimi." Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel, 2020, pp.95-116.
GÜVEN, M. ERGİNKAYA, Z. And TAŞPINAR, T. (2020) "Yoğurt Üretimi", Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi . Ankara: Nobel.
@bookchapter{bookchapter, author ={MEHMET GÜVEN Et Al. }, chaptertitle={Yoğurt Üretimi}, booktitle={ Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi}, publisher={Nobel}, city={Ankara},year={2020} }