A. POLAT, ". Ringa (Clupea harengus) ve uskumru (Scomber scombrus) filetolarının renk ve duyusal kalitesi üzerine iki farklı tütsüleme tekniğinin etkileri," Su Ürünleri Dergisi , vol.13, pp.29-33, 1996
POLAT, A. 1996. . Ringa (Clupea harengus) ve uskumru (Scomber scombrus) filetolarının renk ve duyusal kalitesi üzerine iki farklı tütsüleme tekniğinin etkileri. Su Ürünleri Dergisi , vol.13 , 29-33.
POLAT, A., (1996). . Ringa (Clupea harengus) ve uskumru (Scomber scombrus) filetolarının renk ve duyusal kalitesi üzerine iki farklı tütsüleme tekniğinin etkileri. Su Ürünleri Dergisi , vol.13, 29-33.
POLAT, ABDURAHMAN. ". Ringa (Clupea harengus) ve uskumru (Scomber scombrus) filetolarının renk ve duyusal kalitesi üzerine iki farklı tütsüleme tekniğinin etkileri," Su Ürünleri Dergisi , vol.13, 29-33, 1996
POLAT, ABDURAHMAN. ". Ringa (Clupea harengus) ve uskumru (Scomber scombrus) filetolarının renk ve duyusal kalitesi üzerine iki farklı tütsüleme tekniğinin etkileri." Su Ürünleri Dergisi , vol.13, pp.29-33, 1996
POLAT, A. (1996) . ". Ringa (Clupea harengus) ve uskumru (Scomber scombrus) filetolarının renk ve duyusal kalitesi üzerine iki farklı tütsüleme tekniğinin etkileri." Su Ürünleri Dergisi , vol.13, pp.29-33.
@article{article, author={ABDURAHMAN POLAT}, title={. Ringa (Clupea harengus) ve uskumru (Scomber scombrus) filetolarının renk ve duyusal kalitesi üzerine iki farklı tütsüleme tekniğinin etkileri}, journal={Su Ürünleri Dergisi}, year=1996, pages={29-33} }