T. CABAROĞLU Et Al. , "Starking ve Golden Delicious çeşitlerinden Düşük, Normal ve Yüksek alkollü Elma Şarabı Üretimi Üzerine Bir Araştırma," Ç. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.2, pp.71-78, 2000
CABAROĞLU, T. Et Al. 2000. Starking ve Golden Delicious çeşitlerinden Düşük, Normal ve Yüksek alkollü Elma Şarabı Üretimi Üzerine Bir Araştırma. Ç. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.2 , 71-78.
CABAROĞLU, T., Canbaş, A., & ESKİÜÇTEPE, T., (2000). Starking ve Golden Delicious çeşitlerinden Düşük, Normal ve Yüksek alkollü Elma Şarabı Üretimi Üzerine Bir Araştırma. Ç. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.2, 71-78.
CABAROĞLU, TURGUT, Ahmet Canbaş, And TÜLAY ESKİÜÇTEPE. "Starking ve Golden Delicious çeşitlerinden Düşük, Normal ve Yüksek alkollü Elma Şarabı Üretimi Üzerine Bir Araştırma," Ç. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.2, 71-78, 2000
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Starking ve Golden Delicious çeşitlerinden Düşük, Normal ve Yüksek alkollü Elma Şarabı Üretimi Üzerine Bir Araştırma." Ç. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.2, pp.71-78, 2000
CABAROĞLU, T. Canbaş, A. And ESKİÜÇTEPE, T. (2000) . "Starking ve Golden Delicious çeşitlerinden Düşük, Normal ve Yüksek alkollü Elma Şarabı Üretimi Üzerine Bir Araştırma." Ç. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.2, pp.71-78.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={Starking ve Golden Delicious çeşitlerinden Düşük, Normal ve Yüksek alkollü Elma Şarabı Üretimi Üzerine Bir Araştırma}, journal={Ç. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2000, pages={71-78} }