T. CABAROĞLU Et Al. , "cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şarapların fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi," Gıda , vol.31, no.2, pp.77, 2006
CABAROĞLU, T. Et Al. 2006. cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şarapların fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi. Gıda , vol.31, no.2 , 77.
CABAROĞLU, T., ERTEN, H., ÜNAL, M. Ü., & BOZDOĞAN, A., (2006). cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şarapların fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi. Gıda , vol.31, no.2, 77.
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şarapların fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi," Gıda , vol.31, no.2, 77, 2006
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şarapların fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi." Gıda , vol.31, no.2, pp.77, 2006
CABAROĞLU, T. Et Al. (2006) . "cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şarapların fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi." Gıda , vol.31, no.2, p.77.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şarapların fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi}, journal={Gıda}, year=2006, pages={77} }