H. Y. DAŞGAN, "Bazı sebze genetik kaynaklarının tuzluluk ve kuraklığa tolerans seviyelerinin belirlenmesi," 9.Ulusal Sebze Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.229-234, 2012
DAŞGAN, H. Y. 2012. Bazı sebze genetik kaynaklarının tuzluluk ve kuraklığa tolerans seviyelerinin belirlenmesi. 9.Ulusal Sebze Sempozyumu , (Konya, Turkey), 229-234.
DAŞGAN, H. Y., (2012). Bazı sebze genetik kaynaklarının tuzluluk ve kuraklığa tolerans seviyelerinin belirlenmesi . 9.Ulusal Sebze Sempozyumu (pp.229-234). Konya, Turkey
DAŞGAN, HAYRİYE. "Bazı sebze genetik kaynaklarının tuzluluk ve kuraklığa tolerans seviyelerinin belirlenmesi," 9.Ulusal Sebze Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
DAŞGAN, HAYRİYE Y. . "Bazı sebze genetik kaynaklarının tuzluluk ve kuraklığa tolerans seviyelerinin belirlenmesi." 9.Ulusal Sebze Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.229-234, 2012
DAŞGAN, H. Y. (2012) . "Bazı sebze genetik kaynaklarının tuzluluk ve kuraklığa tolerans seviyelerinin belirlenmesi." 9.Ulusal Sebze Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.229-234.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HAYRİYE YILDIZ DAŞGAN}, title={Bazı sebze genetik kaynaklarının tuzluluk ve kuraklığa tolerans seviyelerinin belirlenmesi}, congress name={9.Ulusal Sebze Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={229-234} }