H. ERTEN Et Al. , "Sofralık Zeytin Üretimi," In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.315-346.
ERTEN, H. Et Al. Sofralık Zeytin Üretimi. 2020. In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 315-346.
ERTEN, H., Leventdurur, S., AĞIRMAN, B., & CABAROĞLU, T., (2020). Sofralık Zeytin Üretimi. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi (pp.315-346), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Sofralık Zeytin Üretimi." In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , 315-346. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Sofralık Zeytin Üretimi." Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.315-346.
ERTEN, H. Et Al. (2020) "Sofralık Zeytin Üretimi", Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, chaptertitle={Sofralık Zeytin Üretimi}, booktitle={ Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }