M. GÜVEN Et Al. , "Salamura Peynirlerde Tuzlamanın Mikrobiyolojik Biyokimyasal ve Fiziksel Etkileri," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.341-346, 2003
GÜVEN, M. Et Al. 2003. Salamura Peynirlerde Tuzlamanın Mikrobiyolojik Biyokimyasal ve Fiziksel Etkileri. Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 341-346.
GÜVEN, M., Hayaloğlu, A. A., & KARACA, O. B., (2003). Salamura Peynirlerde Tuzlamanın Mikrobiyolojik Biyokimyasal ve Fiziksel Etkileri . Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu (pp.341-346). İzmir, Turkey
GÜVEN, MEHMET, Ali Adnan Hayaloğlu, And OYA BERKAY KARACA. "Salamura Peynirlerde Tuzlamanın Mikrobiyolojik Biyokimyasal ve Fiziksel Etkileri," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2003
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Salamura Peynirlerde Tuzlamanın Mikrobiyolojik Biyokimyasal ve Fiziksel Etkileri." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.341-346, 2003
GÜVEN, M. Hayaloğlu, A. A. And KARACA, O. B. (2003) . "Salamura Peynirlerde Tuzlamanın Mikrobiyolojik Biyokimyasal ve Fiziksel Etkileri." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.341-346.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Salamura Peynirlerde Tuzlamanın Mikrobiyolojik Biyokimyasal ve Fiziksel Etkileri}, congress name={Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2003}, pages={341-346} }