H. ERTEN Et Al. , "Laktik Asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri," Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.246-249, 2005
ERTEN, H. Et Al. 2005. Laktik Asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri. Gıda Kongresi , (İzmir, Turkey), 246-249.
ERTEN, H., Yılmaztekin, M., & Cabaroğlu, T., (2005). Laktik Asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri . Gıda Kongresi (pp.246-249). İzmir, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN, Murat Yılmaztekin, And TURGUT CABAROĞLU. "Laktik Asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri," Gıda Kongresi, İzmir, Turkey, 2005
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Laktik Asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.246-249, 2005
ERTEN, H. Yılmaztekin, M. And Cabaroğlu, T. (2005) . "Laktik Asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.246-249.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={Laktik Asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri}, congress name={Gıda Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={246-249} }