F. Antepüzümü Et Al. , "Bal ve Glikoz Şurubu Kullanımının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Kaliteleri Üzerine Etkileri," Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.21, no.1, pp.89-98, 2006
Antepüzümü, F. Et Al. 2006. Bal ve Glikoz Şurubu Kullanımının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Kaliteleri Üzerine Etkileri. Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.21, no.1 , 89-98.
Antepüzümü, F., GÜZELER, N., & YAŞAR, K., (2006). Bal ve Glikoz Şurubu Kullanımının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Kaliteleri Üzerine Etkileri. Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.21, no.1, 89-98.
Antepüzümü, Fatih, NURAY GÜZELER, And Kurban YAŞAR. "Bal ve Glikoz Şurubu Kullanımının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Kaliteleri Üzerine Etkileri," Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.21, no.1, 89-98, 2006
Antepüzümü, Fatih Et Al. "Bal ve Glikoz Şurubu Kullanımının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Kaliteleri Üzerine Etkileri." Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.21, no.1, pp.89-98, 2006
Antepüzümü, F. GÜZELER, N. And YAŞAR, K. (2006) . "Bal ve Glikoz Şurubu Kullanımının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Kaliteleri Üzerine Etkileri." Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.21, no.1, pp.89-98.
@article{article, author={Fatih Antepüzümü Et Al. }, title={Bal ve Glikoz Şurubu Kullanımının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Kaliteleri Üzerine Etkileri}, journal={Ç.Ü.Z.F. Dergisi}, year=2006, pages={89-98} }