M. Güven And O. B. KARACA, "Düşük Yağ Oranlı Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Emülgatör Kullanımının Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri," Gıda Dergisi , vol.35, no.2, pp.97-104, 2010
Güven, M. And KARACA, O. B. 2010. Düşük Yağ Oranlı Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Emülgatör Kullanımının Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri. Gıda Dergisi , vol.35, no.2 , 97-104.
Güven, M., & KARACA, O. B., (2010). Düşük Yağ Oranlı Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Emülgatör Kullanımının Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri. Gıda Dergisi , vol.35, no.2, 97-104.
Güven, MEHMET, And OYA BERKAY KARACA. "Düşük Yağ Oranlı Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Emülgatör Kullanımının Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri," Gıda Dergisi , vol.35, no.2, 97-104, 2010
Güven, MEHMET And KARACA, OYA B. . "Düşük Yağ Oranlı Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Emülgatör Kullanımının Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri." Gıda Dergisi , vol.35, no.2, pp.97-104, 2010
Güven, M. And KARACA, O. B. (2010) . "Düşük Yağ Oranlı Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Emülgatör Kullanımının Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri." Gıda Dergisi , vol.35, no.2, pp.97-104.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN And author={OYA BERKAY KARACA}, title={Düşük Yağ Oranlı Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Emülgatör Kullanımının Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={Gıda Dergisi}, year=2010, pages={97-104} }