H. KELEBEK Et Al. , "Siyah Ve Yeşil Çaylardaki Fenolik Bileşiklerin Karakterizasyonu Ve Antioksidan Kapasite Potansiyelinin Belirlenmesi," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2017
KELEBEK, H. Et Al. 2017. Siyah Ve Yeşil Çaylardaki Fenolik Bileşiklerin Karakterizasyonu Ve Antioksidan Kapasite Potansiyelinin Belirlenmesi. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
KELEBEK, H., DIBLAN, S., KADİROĞLU KELEBEK, P., SEVİNDİK, O., & SELLİ, S., (2017). Siyah Ve Yeşil Çaylardaki Fenolik Bileşiklerin Karakterizasyonu Ve Antioksidan Kapasite Potansiyelinin Belirlenmesi . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
KELEBEK, HAŞİM Et Al. "Siyah Ve Yeşil Çaylardaki Fenolik Bileşiklerin Karakterizasyonu Ve Antioksidan Kapasite Potansiyelinin Belirlenmesi," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2017
KELEBEK, HAŞİM Et Al. "Siyah Ve Yeşil Çaylardaki Fenolik Bileşiklerin Karakterizasyonu Ve Antioksidan Kapasite Potansiyelinin Belirlenmesi." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2017
KELEBEK, H. Et Al. (2017) . "Siyah Ve Yeşil Çaylardaki Fenolik Bileşiklerin Karakterizasyonu Ve Antioksidan Kapasite Potansiyelinin Belirlenmesi." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HAŞİM KELEBEK Et Al. }, title={Siyah Ve Yeşil Çaylardaki Fenolik Bileşiklerin Karakterizasyonu Ve Antioksidan Kapasite Potansiyelinin Belirlenmesi}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}