H. İ. Beycioğlu Et Al. , "Dondurulmuş Kurbağa (Rana spp.) Bacaklarının Dondurularak (-18 oC) Depolama Süresince Mikrobiyolojik Yükünün İncelenmesi," Uluslararsı Tıbbı Nebevi Kongresi , Adana, Turkey, pp.1, 2015
Beycioğlu, H. İ. Et Al. 2015. Dondurulmuş Kurbağa (Rana spp.) Bacaklarının Dondurularak (-18 oC) Depolama Süresince Mikrobiyolojik Yükünün İncelenmesi. Uluslararsı Tıbbı Nebevi Kongresi , (Adana, Turkey), 1.
Beycioğlu, H. İ., POLAT, A., ÖZOĞUL, F., & KÜLEY BOĞA, E., (2015). Dondurulmuş Kurbağa (Rana spp.) Bacaklarının Dondurularak (-18 oC) Depolama Süresince Mikrobiyolojik Yükünün İncelenmesi . Uluslararsı Tıbbı Nebevi Kongresi (pp.1). Adana, Turkey
Beycioğlu, Halil Et Al. "Dondurulmuş Kurbağa (Rana spp.) Bacaklarının Dondurularak (-18 oC) Depolama Süresince Mikrobiyolojik Yükünün İncelenmesi," Uluslararsı Tıbbı Nebevi Kongresi, Adana, Turkey, 2015
Beycioğlu, Halil İ. Et Al. "Dondurulmuş Kurbağa (Rana spp.) Bacaklarının Dondurularak (-18 oC) Depolama Süresince Mikrobiyolojik Yükünün İncelenmesi." Uluslararsı Tıbbı Nebevi Kongresi , Adana, Turkey, pp.1, 2015
Beycioğlu, H. İ. Et Al. (2015) . "Dondurulmuş Kurbağa (Rana spp.) Bacaklarının Dondurularak (-18 oC) Depolama Süresince Mikrobiyolojik Yükünün İncelenmesi." Uluslararsı Tıbbı Nebevi Kongresi , Adana, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Halil İbrahim Beycioğlu Et Al. }, title={Dondurulmuş Kurbağa (Rana spp.) Bacaklarının Dondurularak (-18 oC) Depolama Süresince Mikrobiyolojik Yükünün İncelenmesi}, congress name={Uluslararsı Tıbbı Nebevi Kongresi}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2015}, pages={1} }