M. GÜVEN Et Al. , "Yoğurtların Bazı Özellikleri Üzerine Antibiyotiklerin Ve Depolama Süresinin Etkileri," Gıda Teknolojisi , 1997
GÜVEN, M. Et Al. 1997. Yoğurtların Bazı Özellikleri Üzerine Antibiyotiklerin Ve Depolama Süresinin Etkileri. Gıda Teknolojisi .
GÜVEN, M., ERGİNKAYA, Z., & KARACA, O. B., (1997). Yoğurtların Bazı Özellikleri Üzerine Antibiyotiklerin Ve Depolama Süresinin Etkileri. Gıda Teknolojisi .
GÜVEN, MEHMET, ZERRİN ERGİNKAYA, And OYA BERKAY KARACA. "Yoğurtların Bazı Özellikleri Üzerine Antibiyotiklerin Ve Depolama Süresinin Etkileri," Gıda Teknolojisi , 1997
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Yoğurtların Bazı Özellikleri Üzerine Antibiyotiklerin Ve Depolama Süresinin Etkileri." Gıda Teknolojisi , 1997
GÜVEN, M. ERGİNKAYA, Z. And KARACA, O. B. (1997) . "Yoğurtların Bazı Özellikleri Üzerine Antibiyotiklerin Ve Depolama Süresinin Etkileri." Gıda Teknolojisi .
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Yoğurtların Bazı Özellikleri Üzerine Antibiyotiklerin Ve Depolama Süresinin Etkileri}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=1997}