O. YILDIRIM, "Yerel Halkın Adana da Gastronomi Turizminin Gelişmesine Yönelik Beklenti ve Tutumları (Expectations and Attitudes of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.2, pp.954-974, 2021
YILDIRIM, O. 2021. Yerel Halkın Adana da Gastronomi Turizminin Gelişmesine Yönelik Beklenti ve Tutumları (Expectations and Attitudes of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.2 , 954-974.
YILDIRIM, O., (2021). Yerel Halkın Adana da Gastronomi Turizminin Gelişmesine Yönelik Beklenti ve Tutumları (Expectations and Attitudes of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.2, 954-974.
YILDIRIM, OYA. "Yerel Halkın Adana da Gastronomi Turizminin Gelişmesine Yönelik Beklenti ve Tutumları (Expectations and Attitudes of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.2, 954-974, 2021
YILDIRIM, OYA. "Yerel Halkın Adana da Gastronomi Turizminin Gelişmesine Yönelik Beklenti ve Tutumları (Expectations and Attitudes of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.2, pp.954-974, 2021
YILDIRIM, O. (2021) . "Yerel Halkın Adana da Gastronomi Turizminin Gelişmesine Yönelik Beklenti ve Tutumları (Expectations and Attitudes of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.2, pp.954-974.
@article{article, author={OYA YILDIRIM}, title={Yerel Halkın Adana da Gastronomi Turizminin Gelişmesine Yönelik Beklenti ve Tutumları (Expectations and Attitudes of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2021, pages={954-974} }