M. GÜVEN Et Al. , "Farklı Stabilizörlerle Üretilen Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.18, no.1, pp.1-8, 2003
GÜVEN, M. Et Al. 2003. Farklı Stabilizörlerle Üretilen Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.18, no.1 , 1-8.
GÜVEN, M., KARACA, O. B., Kaçar, A., Hayaloğlu, A. A., & YAŞAR, K., (2003). Farklı Stabilizörlerle Üretilen Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.18, no.1, 1-8.
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Farklı Stabilizörlerle Üretilen Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.18, no.1, 1-8, 2003
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Farklı Stabilizörlerle Üretilen Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.18, no.1, pp.1-8, 2003
GÜVEN, M. Et Al. (2003) . "Farklı Stabilizörlerle Üretilen Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.18, no.1, pp.1-8.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Farklı Stabilizörlerle Üretilen Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2003, pages={1-8} }