O. SEVİNDİK Et Al. , "The Effect of Brewing Process on the Aroma Compounds and Sensory Properties of Camellia sinensis," TURK-COSE 2024: VI. Uluslararası Türk Dünyası Fen Bilimleri ve Mühendislik Kongresi , Azerbaijan, 2024
SEVİNDİK, O. Et Al. 2024. The Effect of Brewing Process on the Aroma Compounds and Sensory Properties of Camellia sinensis. TURK-COSE 2024: VI. Uluslararası Türk Dünyası Fen Bilimleri ve Mühendislik Kongresi , (Azerbaijan).
SEVİNDİK, O., GÜÇLÜ, G., PEHLİVAN, Z. Y., KELEBEK, H., & SELLİ, S., (2024). The Effect of Brewing Process on the Aroma Compounds and Sensory Properties of Camellia sinensis . TURK-COSE 2024: VI. Uluslararası Türk Dünyası Fen Bilimleri ve Mühendislik Kongresi, Azerbaijan
SEVİNDİK, ONUR Et Al. "The Effect of Brewing Process on the Aroma Compounds and Sensory Properties of Camellia sinensis," TURK-COSE 2024: VI. Uluslararası Türk Dünyası Fen Bilimleri ve Mühendislik Kongresi, Azerbaijan, 2024
SEVİNDİK, ONUR Et Al. "The Effect of Brewing Process on the Aroma Compounds and Sensory Properties of Camellia sinensis." TURK-COSE 2024: VI. Uluslararası Türk Dünyası Fen Bilimleri ve Mühendislik Kongresi , Azerbaijan, 2024
SEVİNDİK, O. Et Al. (2024) . "The Effect of Brewing Process on the Aroma Compounds and Sensory Properties of Camellia sinensis." TURK-COSE 2024: VI. Uluslararası Türk Dünyası Fen Bilimleri ve Mühendislik Kongresi , Azerbaijan.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ONUR SEVİNDİK Et Al. }, title={The Effect of Brewing Process on the Aroma Compounds and Sensory Properties of Camellia sinensis}, congress name={TURK-COSE 2024: VI. Uluslararası Türk Dünyası Fen Bilimleri ve Mühendislik Kongresi}, city={}, country={Azerbaijan}, year={2024}}