Z. ERGİNKAYA And E. Ünal, "Geleneksel Peynirlerde Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Duyusal Kalite Üzerine Etkis," 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.1, 2010
ERGİNKAYA, Z. And Ünal, E. 2010. Geleneksel Peynirlerde Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Duyusal Kalite Üzerine Etkis. 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 1.
ERGİNKAYA, Z., & Ünal, E., (2010). Geleneksel Peynirlerde Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Duyusal Kalite Üzerine Etkis . 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1). Tekirdağ, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN, And Emel Ünal. "Geleneksel Peynirlerde Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Duyusal Kalite Üzerine Etkis," 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2010
ERGİNKAYA, ZERRİN And Ünal, Emel. "Geleneksel Peynirlerde Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Duyusal Kalite Üzerine Etkis." 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.1, 2010
ERGİNKAYA, Z. And Ünal, E. (2010) . "Geleneksel Peynirlerde Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Duyusal Kalite Üzerine Etkis." 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA And author={Emel Ünal}, title={Geleneksel Peynirlerde Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Duyusal Kalite Üzerine Etkis}, congress name={1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={1} }