I. VAR And B. KABAK, "Erik ekstraktı, Nar Ekşisi ve Limon Suyunun Çiğ Köftenin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi," ?. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.311, 2006
VAR , I. And KABAK, B. 2006. Erik ekstraktı, Nar Ekşisi ve Limon Suyunun Çiğ Köftenin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi. ?. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (İstanbul, Turkey), 311.
VAR , I., & KABAK, B., (2006). Erik ekstraktı, Nar Ekşisi ve Limon Suyunun Çiğ Köftenin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi . ?. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.311). İstanbul, Turkey
VAR , IŞIL, And B KABAK. "Erik ekstraktı, Nar Ekşisi ve Limon Suyunun Çiğ Köftenin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi," ?. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Turkey, 2006
VAR , IŞIL And KABAK, B. "Erik ekstraktı, Nar Ekşisi ve Limon Suyunun Çiğ Köftenin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi." ?. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.311, 2006
VAR , I. And KABAK, B. (2006) . "Erik ekstraktı, Nar Ekşisi ve Limon Suyunun Çiğ Köftenin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi." ?. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , İstanbul, Turkey, p.311.
@conferencepaper{conferencepaper, author={IŞIL VAR And author={B KABAK}, title={Erik ekstraktı, Nar Ekşisi ve Limon Suyunun Çiğ Köftenin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi}, congress name={?. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2006}, pages={311} }