D. SAY Et Al. , "Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri," 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE , Baku, Azerbaijan, pp.463-470, 2017
SAY, D. Et Al. 2017. Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri. 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE , (Baku, Azerbaijan), 463-470.
SAY, D., TANGÜLER, H., & GÜZELER, N., (2017). Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri . 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE (pp.463-470). Baku, Azerbaijan
SAY, DİLEK, Hasan TANGÜLER, And NURAY GÜZELER. "Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri," 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE, Baku, Azerbaijan, 2017
SAY, DİLEK Et Al. "Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri." 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE , Baku, Azerbaijan, pp.463-470, 2017
SAY, D. TANGÜLER, H. And GÜZELER, N. (2017) . "Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri." 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE , Baku, Azerbaijan, pp.463-470.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DİLEK SAY Et Al. }, title={Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri}, congress name={5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE}, city={Baku}, country={Azerbaijan}, year={2017}, pages={463-470} }