Citation Formats
Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. SAY Et Al. , "Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri," 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE , Baku, Azerbaijan, pp.463-470, 2017

SAY, D. Et Al. 2017. Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri. 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE , (Baku, Azerbaijan), 463-470.

SAY, D., TANGÜLER, H., & GÜZELER, N., (2017). Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri . 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE (pp.463-470). Baku, Azerbaijan

SAY, DİLEK, Hasan TANGÜLER, And NURAY GÜZELER. "Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri," 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE, Baku, Azerbaijan, 2017

SAY, DİLEK Et Al. "Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri." 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE , Baku, Azerbaijan, pp.463-470, 2017

SAY, D. TANGÜLER, H. And GÜZELER, N. (2017) . "Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri." 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE , Baku, Azerbaijan, pp.463-470.

@conferencepaper{conferencepaper, author={DİLEK SAY Et Al. }, title={Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri}, congress name={5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE}, city={Baku}, country={Azerbaijan}, year={2017}, pages={463-470} }