E. AĞÇAM, "Farklı Sıcaklıkların Çileğin Kuruma Kinetiği ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.7, pp.1270-1280, 2022
AĞÇAM, E. 2022. Farklı Sıcaklıkların Çileğin Kuruma Kinetiği ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.7 , 1270-1280.
AĞÇAM, E., (2022). Farklı Sıcaklıkların Çileğin Kuruma Kinetiği ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.7, 1270-1280.
AĞÇAM, ERDAL. "Farklı Sıcaklıkların Çileğin Kuruma Kinetiği ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.7, 1270-1280, 2022
AĞÇAM, ERDAL. "Farklı Sıcaklıkların Çileğin Kuruma Kinetiği ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.7, pp.1270-1280, 2022
AĞÇAM, E. (2022) . "Farklı Sıcaklıkların Çileğin Kuruma Kinetiği ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.7, pp.1270-1280.
@article{article, author={ERDAL AĞÇAM}, title={Farklı Sıcaklıkların Çileğin Kuruma Kinetiği ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2022, pages={1270-1280} }