E. T. AKSUN Et Al. , "Marketlerde Satışa Sunulan Yağsız (Light) Ve Yağlı Ton Balığı Konservelerinin Kimyasal Ve Fiziksel Kalitesinin Karşılaştırılması.," 2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.175, 2015
AKSUN, E. T. Et Al. 2015. Marketlerde Satışa Sunulan Yağsız (Light) Ve Yağlı Ton Balığı Konservelerinin Kimyasal Ve Fiziksel Kalitesinin Karşılaştırılması.. 2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 175.
AKSUN, E. T., Tokur, B., & TÜMERKAN, T., (2015). Marketlerde Satışa Sunulan Yağsız (Light) Ve Yağlı Ton Balığı Konservelerinin Kimyasal Ve Fiziksel Kalitesinin Karşılaştırılması. . 2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi (pp.175). Nevşehir, Turkey
AKSUN, ELİF, Bahar Tokur, And TİMUÇİN TÜMERKAN. "Marketlerde Satışa Sunulan Yağsız (Light) Ve Yağlı Ton Balığı Konservelerinin Kimyasal Ve Fiziksel Kalitesinin Karşılaştırılması.," 2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
AKSUN, ELİF T. Et Al. "Marketlerde Satışa Sunulan Yağsız (Light) Ve Yağlı Ton Balığı Konservelerinin Kimyasal Ve Fiziksel Kalitesinin Karşılaştırılması.." 2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.175, 2015
AKSUN, E. T. Tokur, B. And TÜMERKAN, T. (2015) . "Marketlerde Satışa Sunulan Yağsız (Light) Ve Yağlı Ton Balığı Konservelerinin Kimyasal Ve Fiziksel Kalitesinin Karşılaştırılması.." 2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.175.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ELİF TUĞÇE AKSUN Et Al. }, title={Marketlerde Satışa Sunulan Yağsız (Light) Ve Yağlı Ton Balığı Konservelerinin Kimyasal Ve Fiziksel Kalitesinin Karşılaştırılması.}, congress name={2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={175} }