T. CABAROĞLU Et Al. , "Laktik asit bakterileri tarafından gıdalarda oluşturulan aroma maddeleri," Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.249, 2005
CABAROĞLU, T. Et Al. 2005. Laktik asit bakterileri tarafından gıdalarda oluşturulan aroma maddeleri. Gıda Kongresi , (İzmir, Turkey), 249.
CABAROĞLU, T., ERTEN, H., & YILMAZTEKIN, M., (2005). Laktik asit bakterileri tarafından gıdalarda oluşturulan aroma maddeleri . Gıda Kongresi (pp.249). İzmir, Turkey
CABAROĞLU, TURGUT, HÜSEYİN ERTEN, And M. YILMAZTEKIN. "Laktik asit bakterileri tarafından gıdalarda oluşturulan aroma maddeleri," Gıda Kongresi, İzmir, Turkey, 2005
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Laktik asit bakterileri tarafından gıdalarda oluşturulan aroma maddeleri." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.249, 2005
CABAROĞLU, T. ERTEN, H. And YILMAZTEKIN, M. (2005) . "Laktik asit bakterileri tarafından gıdalarda oluşturulan aroma maddeleri." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, p.249.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={Laktik asit bakterileri tarafından gıdalarda oluşturulan aroma maddeleri}, congress name={Gıda Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={249} }