T. KEÇELİ MUTLU, "Kimyasal İnteresterifikasyon Yöntemi İle Zeytinyağı Bazlı Yağ Ürünleri Üretimi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
KEÇELİ MUTLU, T. 2015. Kimyasal İnteresterifikasyon Yöntemi İle Zeytinyağı Bazlı Yağ Ürünleri Üretimi. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
KEÇELİ MUTLU, T., (2015). Kimyasal İnteresterifikasyon Yöntemi İle Zeytinyağı Bazlı Yağ Ürünleri Üretimi . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN. "Kimyasal İnteresterifikasyon Yöntemi İle Zeytinyağı Bazlı Yağ Ürünleri Üretimi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2015
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. . "Kimyasal İnteresterifikasyon Yöntemi İle Zeytinyağı Bazlı Yağ Ürünleri Üretimi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
KEÇELİ MUTLU, T. (2015) . "Kimyasal İnteresterifikasyon Yöntemi İle Zeytinyağı Bazlı Yağ Ürünleri Üretimi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU}, title={Kimyasal İnteresterifikasyon Yöntemi İle Zeytinyağı Bazlı Yağ Ürünleri Üretimi}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}