M. GÜVEN Et Al. , "Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Salebe Alternatif Stabilizör Olarak Keçiboynuzu Sakızının Kullanım Olanakları.," Gıda Teknolojisi , vol.7, no.2, pp.41-48, 2003
GÜVEN, M. Et Al. 2003. Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Salebe Alternatif Stabilizör Olarak Keçiboynuzu Sakızının Kullanım Olanakları.. Gıda Teknolojisi , vol.7, no.2 , 41-48.
GÜVEN, M., KARACA, O. B., Kaçar, A., Hayaloğlu, A. A., & YAŞAR, K., (2003). Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Salebe Alternatif Stabilizör Olarak Keçiboynuzu Sakızının Kullanım Olanakları.. Gıda Teknolojisi , vol.7, no.2, 41-48.
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Salebe Alternatif Stabilizör Olarak Keçiboynuzu Sakızının Kullanım Olanakları.," Gıda Teknolojisi , vol.7, no.2, 41-48, 2003
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Salebe Alternatif Stabilizör Olarak Keçiboynuzu Sakızının Kullanım Olanakları.." Gıda Teknolojisi , vol.7, no.2, pp.41-48, 2003
GÜVEN, M. Et Al. (2003) . "Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Salebe Alternatif Stabilizör Olarak Keçiboynuzu Sakızının Kullanım Olanakları.." Gıda Teknolojisi , vol.7, no.2, pp.41-48.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Salebe Alternatif Stabilizör Olarak Keçiboynuzu Sakızının Kullanım Olanakları.}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2003, pages={41-48} }